Jdi na obsah Jdi na menu
 

Síť

8. 10. 2022
egistrace na hru přes mail asnebekladnopoldi@gmail.com
jméno/přezdívka, pokud je vás víc název týmu, frakce NATO nebo Řezníci (teroristi)
 
Dress code:
Jednotky NATO, kompletní maskáče všech vzorů
Teroristé, tématické nevojenské oblečení, pokud si bereš přilbu ozdob si jí palestinou/šátkem nechceš aby tě zastřelili tvoji terorističtí spolubojovníci.
,, Operace Síť“
Rozvědka zjistila, kde se nachází jeden z deseti nejhledanějších mužů na planetě ,,Řezník z Mediny“ ukrývá se v bývalém průmyslovém komplexu, obklopen svými nejvěrnějšími. Najít ho nebude zcela jednoduché, protože jeho tvář není známá ,poznávací znamení – charakteristické tetování na levém zápěstí.
Spojené národy se rozhodli okamžitě jednat, NATO na místo vysílá síly rychlé reakce : týmy ALFA, BETA a CHARLIE s cílem získat nadvládu nad komplexem a zajmout ,,Řezníka z Mediny“ ,toho následně postaví Spojené národy před soud v Haagu , aby se zodpovídal za zvěrstva ,která spáchal.
NATO – úkoly
Týmy vyrazí do areálu ze vstupních bodů , následně si musí zřídit velitelství, vězení a obvaziště v Alfě , vše si nesou sebou dokud neobsadí a nezřídí velitelství!!
Snaží se obsadit celou oblast průmyslového komplexu , tedy najít vyvěšené zástavy a svěsit je, tím je dáno, že oblast je pod nadvládou NATO, v opačném případě je v moci teroristů
Najít ,,Řezníka z Mediny“ zadržet ho a vsadit do vězení, tam ho držet do doby než ho přemístí k bodu extrakce
Pro vítězství musí síly rychlé reakce držet území pod svojí kontrolou a dopravit ,,Řezníka z Mediny“ na bod extrakce v časovém limitu.
 
Teroristé – úkoly:
Teroristé se snaží uchránit všechny body s vyvěšenými zástavami
Chrání a skrývají ,,Řezníka z Mediny“ , pokud ho síly rychlé reakce zajmou snaží se ho osvobodit.
Pokud se jim to nepovede snaží se zabránit ,aby síly rychlé reakce dovedli ,,Řezníka z Mediny „ na extrakční bod
Průběh hry NATO:
Na vstupních bodech bude v bednách připraven materiál ,který si NATO musí odnést do velení ,které si zřídí v Alfě. Tedy obvazový materiál , munici, proviant atd. Po obsazení Alfy zde zřídí velitelství , obvaziště a vězení
Poté začínají obsazovat areál a hledat,,Řezníka z Mediny“
Pokud ho najdou zajmou ho a vsadí do vězení , kde bude do doby než ho odvedou na extrakční bod a odpálí dýmovnici ,tím hra končí
Průběh hry Teroristé:
Všemožně se snaží překazit úmysly NATO, dále se snaží zajmout některého z velitelů týmů rychlé reakce, ti jim slouží k vyjednávání .
Snaží se zabránit v doručení zásilky v podobě ,,řezníka „ na extrakční bod
Pokud teroristé zajmou některého z velitelů NATO , bezpodmínečně ho musí vyměnit buď za ,,Řezníka“ nebo zástavu obsazenou NATO (vždy pouze jednu)
Nesmí ho držet déle než nejkratší možnou dobu.
Zástavy : po dobití bodu se zástavou ji NATO svěsí (sundá a dá na zem ve stejném místě kde byla –např. místnosti) ,zástavy se neodnášejí ani neschovávají !!!
Rozpoznání ,,Řezníka“ podle fotky s tetováním , fotky dostanou velitelé.
Oživování NATO:
obvazy ,tak že každý voják dostane jeden obvaz, při zastřelení ho může spolubojovník oživit jeho obvazem, může použít i svůj obvaz na oživení jiného spolubojovníka ,ale pak má sám smůlu, pokud obvaz vyčerpá, vrací se označen na základnu Alfu ,kde nafasuje další obvaz (fasování vždy po jednom kuse starý musí sundat v Alfě a vyhodit).
Pokud nemají ve svém držení ALFU oživují se na vstupních bodech.
Teroristé:
Hru začínají dříve než NATO, (pokud máte možnost hlaste v přihlášce do mailu - můžu přijet v 6:00) dle strategie vyberou body kam umístí zástavy , vybudují obranná postavení ,rozmístí nástrahy a pasti dle uvážení.
Čekají na zahájení hry , poté můžou libovolně útočit a bránit NATO ve splnění jejich úkolů.
Teroristé mají k dispozici pyro a výbušná zařízení, kterými budou zabezpečovat obrané pozice a ztěžovat postup jednotkám NATO
Mají k dispozici jednoho sebevražedného atentátníka s výbušnou vestou (atentátníka mohou použít za celou hru pouze jednou a to pouze v budovách, pokud je atentátník v budově a odpálí se jsou všichni na daném patře mrtví).
Pokud se atentátník dostane do budovy a je střelen až v budově exploduje a jsou všichni mrtví (vesta má spoušť mrtvého muže, je potřeba ho zastřelit venku ,před vstupem do budovy).
Oživování teroristů: označí se reflexní vestou, pět minut čeká na místě, aby ho mohli prohledat jednotky NATO, pokud by byl v přímé palbě přesunese maximálně nekolik metrů do krytu. Po uplynutí času odchází k nějaké državě v moci teroristů nebo na nouzový respawn, tenbude označeny na mapě. Pokud je označen vestou nevyvíjí bojovou činnost
Tetování : tetování řezníka bude nafocené ,teroristé můžou mít všichni tetování ale jiná lehce rozpoznatelná. Pokud NATO zadrží řezníka, ten jim potvrdí svojí totožnost.
Zajištění vězně: odzbrojit na místě, odvést do vězení. Řezník má možnost, že ho jeho spolubojovníci osvobodí.
 
Kdo to dočetl až sem tak musí poslat registraci a dorazit na hru
 

Náhledy fotografií ze složky Síť