Jdi na obsah Jdi na menu
 

Operace - Inferno V.

6. 4. 2018

Dovolujeme si Vás pozvat na oficiální airsoftovou akci s prvky LARPu - Operace INFERNO, která proběhne v členitém prostoru u obce Málkov nedaleko Zdic.
Mapa herního prostoru: http://mapy.cz/letecka?mereni-vzdalenosti&x=14.0152654&y=49.8946706&z=16&l=0&rm=9ftwIxWtiLeRNfFh80en7NNLDgs1EAhFN6xg31PtN0g7xfN1h8uANO3

Popis:
Po raketové válce s KLDR, která měla za následek zničující proměnu světa, se v Evropě rozběhla válka frakcí zbytků armád o nadvládu nad životně důležitými surovinami.

Situace:
Po světové válce, která se jednoduše dá nazvat „jaderná“, se celá známá společnost rozložila. Po rozpadu a zničení ústředních mocností se vlády začali ujímat samozvaní vládci, diktátoři, generálové, ale také duchovní a různí „bohové“. Hladomory a věčnými válkami se moderní civilizace dostala na pokraj samotné existence. Všichni ztratili to nejcennější, veškerý nastolený řád přestal fungovat, zanikla infrastruktura, holý život přestal mít cenu, jednotlivec neměl sebemenší šanci na přežití, a proto se ze zbytků stejně smýšlejících lidí, kteří se semkli do společenství, utvořily militantní frakce. Mezi nejsilnější a nejvíce radikální frakce patří dva největší rivalové: Hizb an-Núr - Strana světla a Gralsbewegung -Hnutí Grálu. Jejich domovinou se staly nejzapadlejší kouty bývalé Evropy, odkud provádějí nájezdnické akce. Cílem těchto akcí je získání životně důležitých surovin a materiálů, pro zajištění přežití své „domoviny“.
Tentokrát se do hledáčku zájmů obou frakcí dostala malá a skoro bezvýznamná kóta, o které se dozvěděli pomocí zachycené radiové depeše, kterou vyslali poslední přeživší obyvatelé a žádali o pomoc před nájezdem černých korzárů. Když o tuto kótu projevili zájem i černí korzáři, kteří jsou sice malá frakce, ale nemá slitování ani se svými spolubojovníky, tak už je ve hře hodně!
Teď už jen zbývá se postarat o to, kdo zvítězí v boji o život a bude mu dána šance přežít o něco déle. Vítěznou a přeživší frakcí může být jen ta, které se podaří nashromáždit dostatečné množství zásob všeho druhu a do konce nájezdnické akce zabezpečit jejich včasné evakuování.


Bojová činnost bude probíhat v pátek od 19:00 - 1:00
a v sobotu od 8:00 - 16:00
V čase od 0:00 - 8:00 bude bojová činnost přerušena.

Dále pro Vás připravujeme: možnost ubytování ve vojenském hangáru, občerstvení, elektrické zázemí, možnost zakoupení kuliček aj.
Po akci samotné bude doprovodná soutěž týmů, kde si ve skupinkách po 4 můžou proti sobě poměřit síly.

Výše startovného je při platbě předem 200 Kč a na místě 280 Kč na osobu.

Gralsbewegung - Hnutí Grálu
Toto hnutí je vedeno Kurtem von Boschovicem , které se vytvořilo z bývalých jednotek ruské armády a imigrantů, kteří se nechtěli podvolit islámské víře.
Uniformy vycházejí převážně pouze z doplňků ruských maskáčů a civilního oblečení doplněná barvou frakce - modrá.

Hizb an-Núr - Strana světla
Bývalá politická strana vedena Zakarianem Younesem Abdel-Halim Makiounem, která si podrobila většinu evropského území a nastolila právo Sharia.
Uniformy vycházejí převážně z civilního oblečení a maximálně jednoho kusu maskáčů se zakomponovanou barvou frakce – červená. Jelikož se jedná o muslimskou frakci, tak budou vyžadovány odpovídající doplňky (pakul, palestina,…).

Černí korzáři – výstroj a oblečení je převážně stylizováno do černé barvy a doplněné černým šátkem, který slouží jako hlavní rozlišení.

Akce je omezena na 180 účastníků.
Registrační formulář: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZLm0ywPDmfGn9Z9t8O0mev7u3dRr1p5g3ho1tTkK8avOBfQ/viewform

e-mail pro komunikaci: operace-inferno@seznam.cz
Pořádá: Amrus z.s.


https://www.facebook.com/events/132632754012944/