Jdi na obsah Jdi na menu
 

Moskva - Red Hammer

8. 3. 2014

 

První akce letošní sezony. Nějak to nevyšlo a nesešlo se to, takže jsem se nakonec účastnili jen 3 z našeho týmu. Red Hammer byla "scénářová akce" odehrávající se na Točné a o to víc nás překvapilo, že se opravdu na scénář hrálo (alespoň v první "fázy" hry). Náš tým byl ve skupině ruské policie, která měla za úkol bránit stanoviště a na něm bedny už nevím s údajně čím (:-D), popřípadě zatýkat povstalce a demonstranty. První část hry byla nestřílecí, což mě na Točné překvapilo eště více.

V druhé fázy se už víceméně všechno vrátilo do klasických točnovských kolejí, kde se přešlo už na střílení a výsledek byl stejný jako vždy... jedna strana je někde zakempená a druhá se marně snaží někam postoupit. A nejlepší bylo, že si někdo vymyslel že se bude střílet pouze "semi", tudíž jsem já se svým kulometem měl trochu smolíka. Přestože jsem od pořadatele dostal vyjímku, vysvětluj každýmu blbci, že nemáš, neumíš a nemůžeš:-D

Takže ve výsledku jsem měl z této akce rozporuplnou náladu, kde spíše převládalo naštvání z lidí co tam chodí. Ale myslím že Butch s Nikem si to užili:)