Jdi na obsah Jdi na menu
 

Letní bouře

23. 5. 2015

Pokud se nepletu, tak to byla naše třetí akce od "Airsoft Battles". Tentokrát se nás ale opravdu moc nesešlo, nakonec jsme jeli ve dvou... já (Lukýno) a Butch. Akce se odehrávala kousek od Vlkavy u Milovic. Herní prostor byl příjemný, rovný, bez velkých a víceméně i bez malých kopců, členitý různýmy hustšímy "lesíky" a betonovou zdí.

Na Letní bouři se podle organizátorů sešlo nějaký 170 lidí (pokud si to správně pamatuju) rozdělených do dvou týmů + malé skupinky "domorodců" a jednoho obchodníka se zbraněmi a jeho bodyguarda. Úkolem každého týmu bylo sbírat po herním prostoru rozházené body, ze které bylo poté možné koupit o obchodníka se zbraněmi plány na umístění rakety. Tu musel tým najít dřív než se to podaří tomu druhému a do toho všeho obě strany otravovala neutrální skupinka "domorodců". Body se také daly získat tím, že jste vystříleli "varnu", což byla "základna" domorodců, která ovšem neměla stálou pozici. A samozřejmě body navíc byly i za vystřílení nepřátelské základny.

Samotná hra měla příjemně svižný průběh, boje byli intenzivní a ne zbytečně zdlouhavé. Ve výsledku bych tuto akci hodnotil pozitivně a myslím, že jsme si ji dostatečně užili i přesto, že nás moc nesešelo:)

 

Fotky z akce ZDE