Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kharkov

24. 5. 2014

 

Kharkov aneb bitva o valy. Rádoby 2.WW akce, kde mělo SSSR bránit opěrné body označené barvenou vlajkou před německou armádou. Po dobytí vlajky si svou vyvěsila protistrana a šlo se na další. Ve výsledku to z mého pohledu bylo stejné jako na Točné, takže střílej po všem co má jinou barvu pásky než máš ty, ovšem v zajímavějším a pro nás neohraném prostředí.

Akce neměla dané žádné velení, takže tam pobíhali samostatné skupinky složené z jednotlivých týmů a člověk neměl žádný přehled kde se co děje, kam je potřeba jít a podobně. Jak už úvodní věta napovídá, prostor byl hodně valovitý, takže většina hry vypadala tak, že jedna strana byla na valu a druhá se před valem a po obědové pauze se pozice stran otočili.

Vyjímečně nám uplně nevyšlo počasí, takže po dopoledních vedrech přišel déšť. Což jako vždy znamenalo, že třetina lidí odjela domu, protože by měli mokré věci. Náš tým ovšem vydržel až do konce a i přes to, že akce Kharkov nepatří mezi ty lepší akce, tak jsme se to snad všichni užili a snad už jen říct... škoda že jsme opět nejeli v plném počtu našeho týmu.

kh04.jpg

 

Více fotek ZDE