Jdi na obsah Jdi na menu
 

Op. Black Panters 3 - Bloody Border ( Afghanistan 2018 )

4. 5. 2018

Další z našich tradičních akcí .... první malý afgán byl v roce 2000 a první "velký" pro padesát lidí :-) 2001 . Takže pánové a dámy , letos po 18té :-)
Po 5ti letech znovu o den delší !!! Začátek je v pátek večer a konec v neděli po poledni .

Afgán začal jako hodně smyšlená akce, v době kdy ještě Afg. nikdo "neosvobozoval".
Proto zde najdete armády a role u účastníků které s realem v současném Afgánistánu nemají nic moc společného. I proto zde uvidíte rusy , drůzné bandy , pašeráky drog atd ....

Akce je na soukromých pozemcích . Pyro povoleno .
Prostor je vhodný k použití teréních a bojových vozidel , vyplatí se i pokud máte např týmové vozidlo bez papírů a máte ho možnost přivést na podvalníku. Vyplatí se zde i motorky , traktůrky , 4kolky a jakékoli home made samohyby. :-)

Registrační email .. game.afghanistan@seznam.cz

A jako každý rok .... registrace začíná 1.12.2017 a znovu je připraveno vánoční vstupné pro nejrychleji registrované . Nabídka vánočních registrací platí pouze do 31.12.2017 !

ISAF ( Armáda .. PRT atd ..) ...
Ústroj .. kompletní uniforma ,doporučené jsou pouštní maskovací vzory , ale vzhledem k tomu že velká část bojiště je les jsou zel. maskáče povoleny. Pro bojové jednotky je nutná taktická vesta ( nejlépe s nosičem plátů) a přilba.

Registrace je braná jako platná po zaslání registračního formuláře a zaplacení vstupného . ( dohoda přez email možná) Ale letos bude poprvé omezený počet účastníků z ČR cca na 400 a další část je určena pro naše přátele ze zahraničí.

Vstupné pro pěchotu je stejné jako v minulých letech na místě 600kč , pro mechanizované jednotky s BVP 1200kč . ( omezen počet na počet BVP a OT v případě velkého zájmu jako v min. ročnících a omezených míst u jednotek SFa mechanizovaných budou tyto předprodeje časově omezené .)


Taliban ...
Ústroj .. hábity , starý civil , pakuly ,červené shemagy z nouze červené pásky na rukou .
vstupné 500 kč ( platba na účet )

Black Panthers .. Černé kukly nebo načerněné obličeje , černá ústroj . Nejlépe mix černý civil a černé army style doplnky

Afgánci ... vesnice ...
ústroj .. hábity , starý civil , shemagy , pakuly.
vstupné ...400 kč ( platba na účet )

LARP vesnice ( v předprodeji 200 kč na místě 250 předprodej končí 20 dubna ) ZÁKAZ ZBRANÍ !

ANA ... Afgánská národní armáda ... spolupracující z ISAF.
ústroj .. jednobarevné zelené komplety v nouzi jednobarevný zelený vrch ( bluza) a maskovací kalhoty + zelený shemag.
vstupné 500kč ( omezený počet osob na 20 platba na účet )

Afghanistan Police ... modrá trička nebo košile , černé kalhoty , černé barety nebo kšiltovky , označení POLICE ( Počet omezen na 2 - 3 vozidla a max 20 osob.)
500 kč ( platba na účet )

Rusové
Ústroj ... libovolné sovětské či ruské maskáče. Doporučujeme typické ruské vzory ... flora ,cifra , gorka , partisan , bříza , dub ..
vstupné 500kč
Rusové mechanizovaní .. jeepy a BVP ... 1200kč. ( platba na účet )

Contractors ...
Ůstroj ... combinace civil a vojenské doplnky ( takt. vesty , pouzdra atd ) Ústroj contraktorů by neměla být zaměnitelná s armádou .
vstupné ... 500kč.( platba na účet )

POZOR při platbě na místě je + 100kč !!! Aby nebyl nikdo překvapen. Preferujeme platby před na účet.

Předem Vám všem děkujeme za včasnou a co nejpřesnější registraci tak abychom udrželi potřebný poměr sil u jednotlivých stran. Týmy a lidé kteří berou své vozidlo nebo vybavení ( stany centrály atd ..) připište to k přihlášce do emaiu , dle hesla "vy pro nás my pro vás " pořešíme "co za to " . Registrační email game.afghanistan@seznam.cz popřípadě email viperakce @seznam.cz

Novináři jsou sice herní postavy ,ale neplatí vstupné ( pouze chceme fotky či video) a musí dodržet předepsanou herní ústroj a je beze zbraně .

Civil + přilba + vesta ( nejlépe střepinová ale stačí nějaká co se tak tváří) .. a MUSÍ BÝT samosebou viditelně označení PRESS.
Jinak pokud se někdo ověsí cedulí Aj Jazeera tak asi nebude jezdit z ISAFem na patroly a CCN asi těžko půjde s talibanem na přepad. :-)

Pyro povoleno , ale jako vždy pouze granáty hrachové nebo sádráky s "náloží " max mega. Mega samotná je braná jako akustická a nesmrtící . ( důvod ..meg může mít každý blb 200 ks v kapse ale pokud chce mít 200 granátů tak se pronese a bude jich mít plný batoh)
Dým povolen ... značkovací dýmovnice a papíráky.
Totální zákaz kulových pum a podobných silných " pyro cajků " silnějších než mega.

Další informace , závazné registrace , skupiny jednotlivých stran , atd ... během pár dní ...

další osobní info email . viperakce @seznam.cz

https://www.facebook.com/events/147005836023764/