Jdi na obsah Jdi na menu
 

Černý jestřáb II.

22. 3. 2014

    Druhá akce letošní sezony. Tentokrát jsme vyrazili  ve čtyřčlenné sestavě... tato akce slibovala jakýsi scénář, který byl již po prvním přečtení tak trochu pochybný. Úkolem obou stran bylo dobýt nepřátelskou základnu a zároveň ubránit tu svou a k tomu snad zíkat nějaký "artefakt" ze základny nepřátelské. Proti sobě měli bojovat "jednotky NATO" a "jednotky východního bloku". 

Každopádně nevím, jestli jsem tak špatně poslouchal jen já, náš tým a nebo to vůbec neříkali, ale vlastně celou hru jsem ani nevěděl, za jakou stranu bojuji, jestli ta zelená krabice co ležela uprostřed základny, je údajná atomová bomba, kterou máme chránit a vlastně ani nic jiného. Čekal jsem, že akce bude mít aspoň jakési velení z řad organizátorů, ale ani toho jsem si nevšiml, takže ve výsledku pak byli skupinky lidí, co jen tak chodili po herní ploše a navzájem nevěděli kde kdo zrovna něco dělá.

Každopádně to přecejen jedno pozitivum má. Bylo krásně a to je potom škoda být doma, když člověk může být někde na čerstvém vzduchu v lese :)

cerj7.jpg

 

 

 zbytek "fotek z akce"