Jdi na obsah Jdi na menu
 

Afghanistan 2013,

4. 5. 2013

 

Afghanistan 2013 - Další ročník známé víkendové akce. Jednalo se jako vždy o fiktivní vojenský konflikt odehrávající se, jak už název sám napovídá, v Afghánistánu.

Letos jsme se účastnili již čtvrtého ročníku této akce.  Předchozí ročníky jsme ještě pod záštitou týmu Airsoft Mníšek bojovali za stranu Armády, v loňském roce 2012 jsme si vyzkoušeli, jaké to je sloužit na předsunuté základně Norad. Letos jsme se rozhodli, že posoudíme akci i z pohledu druhého a vžili jsme se do rolí mírumilovných afghánských vesničanů žijících v  jedné z několika vesnic. 

 

Nevím o čem bych se k této akci rozepisoval... když to vemu ve zkratce, tak jsme byli jedni z mála veničanů co za celou akci nevzali zbraň do ruky. Myslím si, že jednotky armády mohli víc "hrát", jelikož kromě jednoho prohledávání stanů se u nás ve vesnici vlastně nic moc nedělo, když nepočítám těch pár bojůvek armády proti ozbrojeným "spoluvesničanům". Každopádně o zábavu jsme se postarali sami, takže jsme mezi ranním, odpoledním a večerním grilováním chodívali na procházky před vojenské základny "na pokec". 

Akce samotná nebyla až tak špatná, jen si myslím že tomu něco chybělo... asi by to příště chtělo eště o něco víc hereček a méně hrdinů, i když se to krásně řiká, věřím že v praxi to je horší. Každopádně si myslím že příští rok pojedeme zase, jen se rozhodnout jakou stranu vybrat:)

 

 

 

afgh.jpg

 

 Více fotek - Afghánistán 2013